U okviru projekta Osnaživanje starijih pacijenata za pravilnu upotrebu lijekova održali smo javna predavanja i četiri tematske radionice u prostorima općinske vijećnice u Donjem Kraljevcu.

Izrazito smo zadovoljni interesom pacijenata i njihovom suradljivošću po pitanju tema o prevenciji i očuvanju vlastitog zdravlja. Javna predavanja odslušalo je jedanaest umirovljenika.

Na radionicama o hipertenziji i šećernoj bolesti sudjelovalo je po dvadeset osoba, dok se radionici astme/KOPB-a odazvalo devet polaznika, a o digitalizaciji zdravstvenog sustava učilo je sedam osoba.

Prema povratnim informacijama ciljane publike, predavanja su bila jasna i razumljiva, a posebno zanimljive i korisne bile su im radionice orijentirane na praktičan rad. Ovakva suradnja s korisnicima zdravstvenih usluga pokazuje nam da smo dobro osmislili programe edukacije i daje nam vjetar u leđa za daljnji rad.

Ova web stranica izrađena je i održavana uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Ljekarne Čakovec i ne odražava nužno stavove Europske unije.

Autor: Ljekarna Čakovec
×