Ljekarnička jedinica Donji Kraljevec

Ljekarna Donji Kraljevec otvorena je 1981. godine te je sastavni dio ustanove Ljekarne Čakovec. Smještena je u središtu mjesta, u neposrednoj blizini Doma zdravlja. U ljekarni pružamo usluge izdavanja lijekova i ortopedskih pomagala, kao i izrade magistralnih i galenskih pripravaka, a ujedno prodajemo sve ostale proizvode za očuvanje i poboljšanje zdravlja i života ljudi.

Svi korisnici naših usluga, uz očuvanje privatnosti i dostojanstva, mogu dobiti stručne savjete vezane uz zdravlje i pravilnu primjenu lijekova. Obratite nam se s punim povjerenjem.

Ljekarna Donji Kraljevec otvorena je 1981. godine te je sastavni dio ustanove Ljekarne Čakovec. Smještena je u središtu mjesta, u neposrednoj blizini Doma zdravlja.

U ljekarni pružamo usluge izdavanja lijekova i ortopedskih pomagala, kao i izrade magistralnih i galenskih pripravaka, a ujedno prodajemo sve ostale proizvode za očuvanje i poboljšanje zdravlja i života ljudi.

Svi korisnici naših usluga, uz očuvanje privatnosti i dostojanstva, mogu dobiti stručne savjete vezane uz zdravlje i pravilnu primjenu lijekova.

Obratite nam se s punim povjerenjem.

Kontakt informacije:

Čakovečka 3
40320 Donji Kraljevec

T: 040 / 655 318 F: 040 / 656 058
E: [email protected]

Radno vrijeme:

PONEDJELJAK – PETAK
8:00 – 17:00 sati

SUBOTA
8:00 – 13:00 sati

Pošaljite nam poruku

Pošaljite nam poruku

×