Ljekarna Čakovec te njene jedinice Čakovec II, Mursko Središće, Donji Kraljevec i Prelog od 2015.g. uključene su u mrežu ADIVA ljekarni te su svojim pacijentima omogućile da uz ADIVA karticu skupljaju bodove koje potom mogu zamijeniti za poklon-proizvode, popust na određeni proizvod iz kataloga ili pak za popuste na zdravstvene usluge partnera ADIVA programa vjernosti koji donose dodatnu vrijednost pacijentima.

Pristupanje programu i korištenje kartice

Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka fizička punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na pisani način da svoju suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice, registracijom unutar ADIVA mobilne aplikacije ili na portalu Vjerni zdravlju. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Fizičku karticu izdaje zaposlenik ljekarne nakon što mu osoba koja udovoljava gore navedenim uvjetima preda pravilno ispunjenu pristupnicu, a digitalna kartica unutar ADIVA mobilne aplikacije ili na portalu se generira te aktivira nakon što korisnik popuni sve potrebne podatke i potvrdi aktivacijski link poslan na upisanu e-mail adresu. Kartica se izdaje na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva. Kartica ne obvezuje korisnika na kupnju i nije sredstvo plaćanja.

Kako prikupljate bodove?

Uz predočenje kartice, za jednu potrošenu kunu korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju. Bodovi se automatski dodaju prilikom kupnje te su vidljivi na izdanom računu.

Zamjena prikupljenih bodova za nagrade

Osvojeni bodovi pripisuju se bodovnoj kartici pri plaćanju na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Ako ADIVA kartica nije evidentirana prije zaključenja računa, naknadni upis bodova nije moguće ostvariti. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova moguće ih je zamijeniti za nagradni proizvod ili vaučer za ostvarenje popusta pri kupnji proizvoda u ljekarnama iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.

Tiskano izdanje kataloga ADIVA programa vjernosti Vjerni zdravlju u kojem ćete pronaći pogodnosti za sebe i svoju obitelj dostupno je u navedenim ljekarnama, a digitalni katalog možete pregledati vrlo jednostavno putem ADIVA mobilne aplikacije ili portala Vjerni zdravlju.

Stanje bodova moguće je provjeriti nakon svake kupnje u ADIVA ljekarni na izdanom računu, kao i na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr ili na ADIVA mobilnoj aplikaciji odabirom opcije Profil. Za nagradne proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići ili realizirati kupnju u bilo kojoj ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti, a koja ima na stanju proizvod ukoliko je riječ o kupnji proizvoda na popustu. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu ili na mobilnoj aplikaciji označiti proizvod ili uslugu za koju želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ljekarnika da to učini umjesto vas pri dolasku u ljekarnu.

Nagrada će biti isporučena u roku nekoliko radnih dana, a najviše unutar 60 dana od dana podnošenja zahtjeva, odnosno zamjene bodova. Rok za iskorištavanje vaučera za popust pri kupnji proizvoda u ADIVA ljekarni ili vaučera za ostvarenje popusta na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti jest 30 dana od datuma isteka roka važenja nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.

Prikupljeni bodovi na ADIVA kartici mogu se iskoristiti unutar dvije godine od dana kad su prikupljeni. Nakon isteka dvije godine, svi bodovi stariji od dvije godine brisat će se u pravilnim vremenskim razmacima od tri mjeseca. Preostali bodovi koji se ne iskoriste ne mogu se prenijeti na drugu karticu.

Ako još nemate svoju karticu ADIVA programa vjernosti, možete ju zatražiti prilikom idućeg posjeta ljekarni.

Izvor:
vjernizdravlju.adiva.hr

Autor: Ljekarna Čakovec
×