Petak je dan za shopping Avene, Ducray, Elancyl Klorane ili A- derma proizvoda! 

AVENE:

Brand Avène u sebi nosi silu termalne vode koja se rađa na jugu Francuske. Istoimene toplice svake godine dokazuju stručnoj i širokoj javnosti da termalna voda Avène pomaže u poteškoćama s atopijskim dermatitisom, psorijazi, opeklinama i alergijskim reakcijama na koži.

DUCRAY:

U svijetu dermokozmetike Ducray dermatološki laboratoriji danas sudjeluju s više od 60 proizvoda za njegu kože i kose te nude rješenja za različita dermatološka stanja i bolesti, kao što su prhut, seborejički dermatitis, ispadanje kose, osjetljivo vlasište, akne, hiperpigmentacije kože, suhoća kože i mnoge druge.

ELANCYL:

Elancyl laboratoriji u anticelulitnoj njezi iza sebe ima 40 godina inovacija, učinkovitosti i zadovoljstva u kreiranju proizvoda za njegu tijela, koji ujedinjuju uspješno djelovanje i ugodu prilikom primjene, za blistavu ljepotu, mladoliki izgled i tijelo savršenog tonusa.

KLORANE:

Laboratoriji KLORANE razvili su cijeli raspon linija proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose. Od božura do kininovca, od koprive do pustinjske datulje… Istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve svih tipova kose.

A-DERMA:

A-DERMA je prva dermokozmetička linija proizvoda, čija prirodna djelatna tvar biljnog podrijetla umiruje iritiranu i oštećenu, te štiti nježnu i fragilnu kožu. Za razliku od ostalih tipova kože, osjetljiva koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun…), što je još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti. Ekstrakt iz izdanaka Rhealba® zobi koji odgovara svim potrebama osjetljive kože pruža joj zaštitu.

Autor: Ljekarna Čakovec
×