Dragi naši, obavještavamo vas da smo krajem prošlog tjedna primili obavijest kolega iz Slovenije s kojima radimo na projektu „Osnaživanje starijih pacijenata za pravilnu upotrebu lijekova“ o odgodi početka provođenja aktivnosti koje su namijenjene starijoj populaciji. Iako smo se nadali da će epidemiološka situacija dozvoliti početak aktivnosti u ožujku, radi vaše i naše sigurnosti, ipak ćemo pričekati da zakoračimo u proljeće.

Mi i dalje „punom parom“ radimo na osmišljavanju i pripremi materijala za predavanja i radionice na kojima ćemo starije sugrađane educirati o kroničnim nezaraznim bolestima, pravilnoj primjeni terapije, funkcioniranju našeg zdravstvenog sustava te odgovoriti na sve potencijalne nedoumice s kojima se pacijenti svakodnevno susreću.

Sada vam, kao dokaz da revno radimo, prilažemo fotografiju s jednog od prvih sastanaka koji smo održali u vrijeme kada još internu komunikaciju nismo prebacili u e-oblik.

U idućem razdoblju predstavit ćemo vam kolege koji će provoditi aktivnosti namijenjene ciljanim skupinama, kao i teme kojima ćemo se baviti pa vas pozivamo da nas pratite.

Ova web stranica izrađena je i održavana uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Ljekarne Čakovec i ne odražava nužno stavove Europske unije.

Autor: Ljekarna Čakovec
×