Provođenje grupnih aktivnosti u okviru našeg Erasmus + projekta na kojem smo partneri slovenskim kolegama, odnosno održavanje javnih predavanja i radionica završili smo u Prelogu gdje su naši kolege svoje znanje i iskustvo prenosili na sudionike od 23. do 25. svibnja.

Aktivnosti projekta nastavljaju se i idućih nekoliko mjeseci u vidu individualnih savjetovanja s pacijentima u kojima će se naši magistri farmacije posvetiti svakom pacijentu ponaosob. Ljekarnici, kao najdostupniji zdravstveni radnici, ulažu velike napore upravo ka prepoznavanju važnost individualne posvećenost pacijentu. Iskustvo dokazuje da svaki pacijent ima svoje posebnosti, da različito reagira na terapiju te na njega djeluju različiti vanjski utjecaji pa je za najbolje ishode liječenja, ali i u prevenciji, neophodno posvetiti mu dovoljno vremena.

Naši timovi do sada su među polaznicima tematskih radionica identificirali potencijalne pacijente kojima je ponuđena usluga individualnog savjetovanja. Međutim, ukoliko ste stariji od 60 godina, bolujete od kroničnih nezaraznih bolesti te koristite više terapija, a u njima se teško snalazite ili biste voljeli njihove nuspojave svesti na minimum, budite slobodni u ljekarni zatražiti uslugu individualnog savjetovanja s magistrima farmacije.

Ova web stranica izrađena je i održavana uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Ljekarne Čakovec i ne odražava nužno stavove Europske unije.

Autor: Ljekarna Čakovec
×