Iako Erasmus+ projektom Osnaživanje starijih pacijenata za pravilnu upotrebu lijekova održavanje aktivnosti nije bilo predviđeno van unaprijed odabranih mjesta Čakovca, Preloga, Murskog Središća, Kotoribe i Donjeg Kraljevca, zbog velikog interesa i na inicijativu samih članica Udruge za promicanje kvalitete života Turen iz Podturna, naši su timovi edukacijske aktivnosti projekta proveli i u Podturnu. Druženje s devet članica Udruge održano je 12. svibnja u vidu predavanja, a četiri tematske radionice održane su 20. svibnja.

Na obostrano zadovoljstvo naši su magistri i tehničari podijelili svoje znanje i iskustvo, a uz ljubazne i vedre te izrazito zainteresirane za teme očuvanja zdravlja članice Turena, i našim je kolegama bilo jako lijepo s njima surađivati.

Dugoročni ciljevi ovog i sličnih projekata financiranih iz fondova Europske unije je upravo to – osmisliti programe i prepoznati sredine u kojima je potrebno preventivno djelovati i širiti stručno znanje. Iskreno se nadamo da će i po završetku projekta postojati interes javnosti te biti osigurana sredstva koja će nam omogućiti da provodimo edukacije i savjetovanja koja su najpotrebnija našim pacijentima.

Ova web stranica izrađena je i održavana uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Ljekarne Čakovec i ne odražava nužno stavove Europske unije.

Autor: Ljekarna Čakovec
×