AGU baby je inovativna oprema za bebe švicarske kvalitete koja zahvaljujući modernim tehnologijama povećava udobnost djeteta i olakšava život mladim roditeljima. AGU proizvodi osmišljeni su kako bi olakšali život roditeljima, jer su prilagođeni potrebama i ritmu modernog načina života, bez kompromisa u kvaliteti.

Također, inovativni dizajn spaja ergonomiju i atraktivan izgled s vrhunskim performansama AGU baby uređaja. Njihovi uređaji se sinkroniziraju s inteligentnim AGU aplikacijama.

Upoznajte AGU baby proizvode dostupne u našim ljekarnama

Pametni indikator temperature

AGU pametni indikator temperature može kontinuirano i točno pratiti temperaturu djeteta. Pruža obavijesti ako je promjena temperature brza ili previsoka. Vi kontrolirate situaciju u bilo koje doba dana ili noći, a da ne uznemiravate bebu, a štedite i vlastitu energiju da joj pružite podršku u nemirnim trenucima.

Indikator temperature fiksiran je posebnim naljepnicama i čvrsto, ali nježno, pričvršćen za tijelo bebe bez stvaranja nelagode.

Pametni infracrveni toplomjer Brainy

Pametni infracrveni toplomjer AGU SHE7 čini mjerenje temperature i pohranu rezultata mjerenja jednostavnim i točnim.

Rezultati se pohranjuju u jedinstvenoj AGU aplikaciji. Zapisi su pohranjeni te se mogu provjeravati i poslati liječniku.

Indikator u boji pruža brzu procjenu razine temperature. 3 u1: očitava temperaturu čela, uha i predmeta.

Sterilizator za dudu Fay

Sterilizator za dude AGU Fay pomaže da vaša beba bude zdrava: uređaj uklanja 99,9 posto mikroba, bakterija i virusa s površine dude ili dude za bočicu u 59 sekundi.

Dude možete dezinficirati bilo kada i bilo gdje: uređaj se može pričvrstiti na torbu za pelene, kolica ili ruksak pomoću praktičnog remena, ne zauzima puno prostora i uvijek je dostupan za korištenje tijekom hodanja ili putovanja.

Jedno punjenje je dovoljno za 90 ciklusa dezinfekcije.

Kompresorski inhalator Balloon

AGU kompresorski inhalator neće smetati djeci nikakvom bukom i izuzetno je kompaktan. Uređaj je vrlo praktičan i lako se prenosi tijekom putovanja.

Može raditi uključen u prijenosnu jedinicu za napajanje kada stacionarno napajanje nije dostupno i može se nagnuti do 45°. Veličina čestica MMAD je 2,9 µm, a brzina raspršivanja – 0,3 ml/min.

Jednostavna i razumljiva AGU aplikacija nudi širok raspon usluga (nadzor za nekoliko djece, prikaz temperaturnih grafova, potpuni portret djetetova zdravlja) i prikuplja podatke u svojoj povijesti.

Briga o djetetu nikada nije bila tako laka, a promatranje njegovog razvoja nikada nije bilo tako ugodno.

Autor: Ljekarna Čakovec
×